Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya alışverişleri nedeniyle kapılar ziyan görmez.

Kuruluşlarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının sıcaklık kabız süresiyse 60 dakikadır.

Olası bir felaketle alınlaşıldığında strüktürda bulunan insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 posta sessiz kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Bu nedenle elan faik bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında kayırma sağlamlamaz ve bu nedenle elan bağan bir fiyata sahiptir.

Test İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve düz çallıkışması önemlidir.

Bunlar kabilinden âdemoğlu trafiğinin lüks ve asayiş zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Yangına karşı korunmakta size en esen hizmeti veren firmayı meyanştırırken yönetmelik mevzusundaki uyumluluklarını denetlemeyi ihmal etmeyin. Firma olarak biz tüm yönetmeliğe iyi üretim yapmaktayız. Zıt halde Yangın Kapısı yapmış olduğumız alışverişin manaı kalmayacak ve insanoğlu ziyan göreceklerdir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine göre başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen asıl aktif kapının öfkee peklik seviyesidir. Bu tehlikee metanet seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme bünyeları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda boşaltma nöbetlemleri seri bir halde strüktürlabilir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yönlü fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca makul olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanların basitçe boşaltma olmalarını katkısızlar.

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina midei yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, natürel kıran ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı bâtıni merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page